İlçemiz

Greyder Eksiği Giderildi

Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, kardeş belediye olan Beylikdüzü Belediyesi’nden greyder talep etmişti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Düzköy’den gelen greyder talebine olumlu cevap verdi. İmamoğlu tarafından Düzköy Belediyesi’ne verilen greyder İlçemize gönderildi.

Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik konu hakkında yaptığı açıklamada; “İlçemiz konumu itibarı ile merkeze uzak ve kırsal kesimde kaldığı için gelirimiz sadece devletten bize ayrılan paydan oluşmaktadır. Büyükşehir yasası gereğince gelen gelirin %40’ı büyükşehir belediyesine aktarılmaktadır (Su ve kanalizasyon işleri için) Geriye kalan kısım ile önceki belediyelerden bize kalan borçlar ve ancak personel maaşlarını ödeyebiliyoruz.
Göreve talip olduğumuzda ben ve ekibimin amacı halkımıza iyi hizmet sunabilmekti. Siyasi veya herhangi ayırım gözetmeksizin halkımızın bize verdiği görevi yapmaktı. Aynı mantıkla bir yıla yakın bir süre görevimize devam ediyoruz.
Belediyenin olanaklarının yetmediği yerlerde kardeş belediyelerin yardımı bizlere ulaşıyor. Bu bağlamda İstanbul/Beylikdüzü Belediyesi bize resimde ki iş makinasını gönderdi.
Kardeş belediyemiz olan Beylikdüzü belediyesi değerli Başkanı arkadaşım Ekrem İmamoğlu’na onun değerli meclis üyelerine, Beylikdüzü belediye çalışanlarına, Ekrem bey ve ekibini göreve getiren değerli Beylikdüzü halkına, İlçem Düzköy halkı adına çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Kolobna Camii Açılışı Yapıldı

İstanbul Temsilcisi

Düzköylüler Ringlerin Kraliçesini Ziyaret Etti

Düzköy Temsilcisi

Havva Tirgil vefat etti

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com