Yerel

Cumur’dan Ağır Açıklamalar!!!

Mustafa Cumur

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur AK Parti Akçaabat İlçe Kongresi’nde Akçaabat’a yönelik yatırımları takip etmediği için uyardığı AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’na sert eleştiriler yöneltmeye devam etti. Trabzonlu milletvekillerinin kente ilişkin yatırımlar noktasında duyarsız kaldığına dikkat çeken Cumur, “Ben AK Parti’de ölene kadar mücadele edeceğim. Ama bir göreve geç deseler Cumhurbaşkanı da yapsalar hiçbir göreve gitmeyeceğim. Sadece AK Parti’de nefer olarak mücadele edeceğim” dedi.

Trabzon’un bütün yükünün Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun sırtına kaldığını belirten Cumur, “Orhan Abi gitti Trabzon bitti. Şu anda Trabzon’daki yapı budur. Sayın Başkan bütün projeleri nasıl takip ediyor hayret ediyorum. Tek başına bir adam olarak kaldı. Yazıktır Trabzon’a. Kent iktidar ve muhalefet tarafından yalnız bırakıldı. Sayın Gümrükçüoğlu Trabzon ile ilgili bir şey yaparsa yapıyor. Şu anda bu durumdayız. Muhalefet de üretilen projelere katkı sağlamıyor. Ayrıca kendileri de proje üretmiyor. Muhalefet milletvekilleri de bizimkiler gibi durmuş hepsi stop etmiş bekliyorlar. Sayın Başkan bu arabayı ite ite götürüyor. Orhan abi olmasa Trabzon bu 4 yılı kayıp geçirecekti. Trabzon bizim şehrimiz. Ben hala bakanlıklara gidip uğraşıyorum. Bizim dönemimizde başlatılan proje dışında Trabzon’da konuşulan bir proje yok. Hiçbir ilçede yok. Vakfıkebir’de, Çarşıbaşı’nda, Beşikdüzü’nde artı bir şey yok. Bizim hizmetlerimizin üzerine mevcut iktidar ve muhalefet milletvekilleri ne koydular? Ne katkı sağlıyorlar?” ifadelerine yer verdi.

Akçaabat’taki ilçe kongresine de aslında katılmayacağını ancak sonda katılmaya karar verdiğini ifade eden Cumur, “Ama bizim Osman Çavuş’a vefa borcumuz var. 9 yıl ilçe başkanlığımızı yaptı. Siyasette vefa olmazsa siyasetin de bir anlamı olmaz. Trabzon kamuoyunu uyarmaya çalıştım. Milletvekillerini de uyarmaya çalıştım. Bir yandan da  seçim bitti üç dönem sonra başbakan gidiyor. Herkes kendi geleceğinin telaşına düştü. Trabzon’un kaybedecek bir dakikası bile yok. Bütün iller uçuyor. Rize’de gidin bakın Hasan Karal, Sayın Bakan Hayati Yazıcı ayda bir kente ilişkin proje açıklıyorlar. Ben bunu duyunca kıskanıyorum” dedi.

Kaynak: Günebakış Gazetesi

İlgili Haberler

HAÇKASPOR ŞAMPİYON!!!

Düzköy Temsilcisi

Çipli kimlik kartları dağıtılmaya başlandı

Trabzon Belediyesi'nde Araç Takviyesi

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com