Yerel

Büyükşehir Belediyesi’nin kurslarına yoğun katılım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için düzenlediği eğitim, sanat ve meslek edindirme kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kasım ayı itibariyle başlayan, 25 ayrı branşta açılan 35 kursa 950 kursiyer katıldı.

Trabzon Evi, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi, Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi, Kalkınma Mahallesi Gençlik Eğitim Merkezi, Kent Konağı’nda düzenlenen kurslara katılan vatandaşlar kursları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

Konaklar Mahallesi’nde bulunan Kent Konağı ile Esentepe Mahallesi’ndeki Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezinde kurs gören vatandaşların çocukları için bu merkezlerde bulunan çocuk oyun odalarında çocuklar için de çeşitli etkinlikler yapılıyor.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, düzenledikleri meslek edindirme kurslarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini kaydederek, kursların düzenlenmesinde verdiklerin desteklerden dolayı Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlükleri’ne teşekkür etti. Trabzon’un tüm ilçelerinde de kurs açabilecek durumda olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, “Yeter ki en az on beş vatandaşımız herhangi bir kursun ilçelerinde açılması için bizden talepte bulunsun. Paydaşlarımızla ortaklaşa düzenlediğimiz kurslar ile vatandaşlarımızın meslek öğrenmelerine katkıda bulunuyoruz. Hemşerilerimizin kurslara yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Kurslara başvurular halen devam ediyor. Yeterli talep olması halinde her alanda kurs açabileceğimizi de belirtmek isterim ” dedi.

İlgili Haberler

Toros’tan Tank Yapan Trabzonlu Usta

İstanbul Temsilcisi

Ücretsiz Dershaneden Büyük Başarı

İstanbul Temsilcisi

Yaylada Ölü Bulundu…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com