Yerel

Bordo Mavi Masa Sorunları Çözüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra vatandaşların çözüm adresi olan Bordo-Mavi Masaya toplamda 13 bin 365 başvuru oldu. Mart 2014 ila Kasım 2015 tarihleri arasında en çok başvuru 4 bin 526 ila İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na olurken, 2 bin 45 başvuru ile Zabıta Daire Başkanlığı ikinci sırayı aldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetini sürdüren Bordo-Mavi Masa vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini kolaylaştırıyor.
2011 yılında kurulan ve hizmetlerini Büyükşehir olduktan sonra da sürdüren Bordo-Mavi Masa’ya, Mart 2014 ila Kasım 2015 tarihleri arasında 13 bin 365 başvuru oldu. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na 4 bin 526 en çok başvuru olurken, 2 bin 45 başvuru ile Zabıta Daire Başkanlığı ikinci sırayı aldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kurdukları Bordo-Mavi Masa ile vatandaşların başvuru, istek ve şikayetlerini daha rahat bir şekilde yapabildiklerini kaydederek, “Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek, başvuru ve şikayetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Otobüs ücretleri 4 yıl aradan sonra ilk kez güncellendi

İstanbul Temsilcisi

Kanoğlu Konağı Törenle Açıldı

İstanbul Temsilcisi

Hatm-i Şerife Davet

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com