İlçemiz

Bayraktar İlçemizi Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman Eski Bakanı Osman Pepe, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AKP İl Başkanı Adnan Günnar ve bazı bürokratlarla beraber bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İlçemize geldi.

Bakan Bayraktar ve Vali Öz’ü, İlçemiz Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal, AKP İlçe Başkanı Mehmet Atmaca, Çayırbağı Belediye Başkanı Hilmi Köroğlu, Çalköy Belediye Başkanı Mehmet Tayar, İl Genel Meclisi Üyesi Kamuran Akpınar ve vatandaşlar karşıladı.

Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Bayraktar, “Trabzon’da hem merkezde hem de ilçelerimizde önemli çalışmalar yapıyoruz. Düzköy de önemli bir ilçemiz. 15 binden fazla nüfusu olan güzel bir ilçemiz. Eksikliklerin giderilmesi için birlikte çalışacağız. Ülkemizin durumunu iyi tahlil etmeliyiz. Nereden nereye geldiğimizi iyi düşünmemiz lazım. Vatandaşımız dünyanın bir ucunda var olan güzelliği haklı olarak istiyor. Gelişmekte olan bir ülke konumundayız. Bunu daha da artırmalıyız. Trabzon köşe başı bir şehir. Ancak sanayi bakımından gerideyiz. Turizm iki katına çıktı ama Antalya’ya baktığımızda da gerideyiz. Üniversitemiz var, sağlık bakımından avantajlarımız var ama bazı konularda çok daha fazla çalışmalıyız. Trabzon’u topyekün kalkındırmamız için yeni şeyler yapmalıyız. Hayırsever iş adamlarımızı da yatırım yapmaya teşvik etmeliyiz. Kişi başına düşen milli geliri artırırsak her şey çok daha bambaşka olur. Yeni iş imkanları oluşturmalıyız. Gençlerimizi iyi yetiştirmeliyiz. Yakaladığımız istikrarı korumamız ve kişi başına düşen gelirimizi 20 bin dolara çıkarmamız lazım. Bölgenin kalkınması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Köylerdeki nüfusu yerinde tutmamız lazım. Bakanlığımız yeni bir bakanlık. Bundan sonraki süreçte bakanlık olarak hem proje yapma hem de para gönderme konusunda çok daha gayretli olacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vali Öz ise, “Düzköy’e daha önce de gelmiştik. Bu güne kadar buraya güzel hizmetler yapıldı. Bundan sonra da yapacağız. Burada İl Özel İdaresi, Köydes, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız’dan gelen ödeneklerle önemli çalışmalarımız var. İlçemizde yer alan kapalı spor salonumuzun sıkıntıları aşıldı. İlçenin önemli bir potansiyeli de yayla turizmidir. Çal Mağarası, yayla düzenlemeleri, şehitlikteki çalışmalar ile burada önemli bir hareketlenme sağlandı. Ortak çalışmalarla ilçemizi daha güzel hale getireceğiz. Sayın Bakanımıza bu güne kadar yapmış ve yapacak olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakan Bayraktar ve Vali Öz, daha sonra halkın taleplerini dinledikten sonra İlçemizden ayrıldı.

 

 

İlgili Haberler

DÜZKÖY (HAÇKA) YAYLASI -FOTO GALERİ-

Düzköy Temsilcisi

Doğa Kampı’nda İftar

Düzköy Temsilcisi

Hüseyin Ağa Vefat Etti…

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com