Spor

25 Sporcu İle Sözleşme Yeniledi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine, Asbaşkan Gökhan Ziya Namlı , Genel Koordinatör Fethi Türkoğlu ve sporcular katıldı.

İmza töreninde açıklama yapan Genel Koordinatör Fethi Türkoğlu, hedeflerinin bir üst lig olduğunu ve tüm programlarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.  Fethi Türkoğlu “kulübümüz daha önce prensip anlaşmasına varmış olduğu teknik heyet ve futbolcularla sözleşme imzalamıştır. Teknik heyet ve futbolcu transferi politikası içerisinde, hedefe koşan, hedefi amaçlayan bir takım oluşturma çabasında tüm camia el birliği yaparak kulübümüzün bütünleşmesi için tüm gücümüzle çalışmaktayız” dedi.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak, Akçaabat ilçesine bağlı olan bütün amatör futbol takımlarımızı kardeş takımımız olarak gördüklerini ifade eden Türkoğlu “Bütün amatör takımları bizim kardeş kulüplerimiz olarak konumlandırıyoruz. Maddi manevi gerekli olan bütün desteğimizi kulüplerimizle paylaşacağımızı beyan ederiz. Trabzon ilimize bağlı olan bütün amatör kulüplerine mesafemiz aynı derecededir” şeklinde konuştu.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Kanuni Spor Kulübü’nün yaptığı kongre sonrasında ismini değiştirmiş ve TFF tarafından tescil edilmişti.

Kaynak:Akçaabat Haber

İlgili Haberler

Fransa'yı Dağıttık, Çeyrek Finaldeyiz

İstanbul Temsilcisi

Düzköy Anadolu Aksaray Yolunda

Düzköy Temsilcisi

Fatih Terim milli takımı bıraktı!

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com