Spor

Trabzonspor Konya Deplasmanında

Trabzonspor, lider Bursa’nın puan kaybı yaşadığı, Kayseri’nin kazandığı haftada bu akşam Konya önünde 3 puan kovalayacak. Bordo-Mavililer rakibini devirirse, Timsah’la aradaki puan farkını 1’e indirecek.

Süper Lig’de sezona çok iyi başlayan ve ardından inişe geçtikten sonra son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başaran Trabzonspor, bu akşam saat 20.00’de Konyaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Ev sahibini de devirip 4’te 4 yapmak isteyen Bordo-Mavililer, lider Bursaspor’un, Fenerbahçe ile berabere kalması sonrasında bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Kayserispor’un dün Kasımpaşa engelini 2-1’le geçmesi, Karadeniz temsilcisi için Konya maçının önemi bir kat daha artırdı. Trabzon, deplasmandaki mücadeleden 3 puanla ayrılırsa, Bursa ile arasındaki puan farkını 1’e indirecek ve gol averajı daha iyi olduğundan da tekrar Kayseri’nin üstüne çıkarak, ikinci sıradaki yerini geri alacak.

Forvette yine Jaja ve Umut

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Konya önünde forvette formda isimler Umut Bulut ile Jaja’ya şans tanıyacağı, tekrar çıkışa geçen Engin Baytar’ı orta sahanın solunda, Burak’a ise sağında görev vereceği belirtildi. Daha önce iki takım arasındaki 22 maçta Trabzonspor 10 galibiyet elde ederken, Konyaspor sahadan 6 kez galibiyetle ayrıldı, 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. BordoMavililer rakip fileleri 34 gol havalandırırken, kalesinde ise 26 gol gördü.

KONYASPOR
Orkun
Basem Abbas
Erdinç
Kere
Veli
Adnan
Ramazan
Dockal
Emre Toraman
Erdal
Grajciar
T.D.: Ziya Doğan

TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Egemen
Mustafa
Ferhat
Burak
Selçuk
Ceyhun
Engin
Jaja
Umut
T.D.: Şenol Güneş

HAKEM: Fırat Aydınus

İlgili Haberler

25 Sporcu İle Sözleşme Yeniledi.

İstanbul Temsilcisi

Trabzonspor Turladı

Düzköy Temsilcisi

Şike Olayları Avrupa'yı da Karıştırdı…

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com