Gündem

4.5G’ye geçene Turkcell’den 4GB internet

Turkcell, 4.5G uyumlu akıllı telefonlarındaki SIM kartları en ileri mobil teknolojileri destekleyen SIM kartlar ile sömestr tatili boyunca ücretsiz değiştiren Turkcell’lilere, 4 GB mobil internet sunuluyor. 4.5G teknolojisinin kullanılmaya başlanacağı 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle, bu teknolojiyi kullanmak isteyenlerin hem akıllı cihazlarının hem de SIM kartlarının 4.5G’yi desteklemesi gerekiyor.

 

Turkcell, müşterilerine 4.5G’ye geçiş öncesinde sömestr sürprizi hazırladı. Sömestr tatili boyunca eski SIM kartlarını 4.5G uyumlu SIM kartlarla değiştiren Turkcell’lilere, 1 ay boyunca geçerli 4 GB mobil internet sunuluyor. 4.5G destekli akıllı telefon sahibi tüm bireysel ve kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, bu teknolojiyi destekleyen yeni SIM kartlarını hiçbir ücret ödemeden alabiliyorlar.

 

Akıllı telefonları LTE teknolojisini destekleyen Turkcell’liler ücretsiz SIM kart değişikliklerini, Turkcell Flagship Mağazaları, Kurumsal Çözüm Merkezleri, Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Yetkili Satış Noktaları’nda gerçekleştirebiliyorlar. Sömestr dönemi 4.5G SIM kart değişim kampanyası 7 Şubat tarihine kadar geçerli olacak ve kampanyadan yararlananların hatlarına bir ay boyunca geçerli 4GB mobil internet tanımlanacak.

 

Turkcell’liler akıllı telefonlarının veya SIM kartlarının 4.5G'yi destekleyip desteklemediğini Turkcell.com.tr’deki 4.5G sayfasını ziyaret ederek veya 4.5G yazıp 2222’ye SMS göndererek öğrenebilirler.

İlgili Haberler

Bu Köyde Hiç Kimse Oy Kullanmadı

Düzköy Temsilcisi

Tartışma Yaratan Karikatür 

Sıcaklıklar düşüyor, donacağız!

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com