Spor

Yasin ve Soner İmzaladı…

 

Trabzonspor’un yeni transferleri Yasin Öztekin ve Soner Aydoğdu bugün Trabzonspor M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.

Törende konuşan Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, bu yıl yerli ağırlıklı bir transfer politikası izlediklerini belirterek, “Teknik heyetimizin ve izleme komitemizin takip edip değerlendirdiği genç, yetenekli, aynı zamanda gelecek vaat eden, üstelik Süper Lig deneyimi olan bu iki arkadaşımızı transfer ettik. Yasin ve Soner bir çok süper lig kulübünün de transfer listesindeydi. Umarım her iki taraf da birbirini tercih ettiği için yanılmamış olur. Onların bu aşamada uzun yıllar gerek Trabzonspor’a gerek Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Her ikisine de futbol hayatlarında başarılar diliyorum ve kutluyorum” dedi.

11 numaralı formayı giyecek olan Yasin ise Trabzonsporlu olduğu için mutluluk duyduğunu belirterek, “Trabzonspor çok büyük bir camia. Gerek taraftar gerek kulüp gerekse futbol açısından büyük bir camia. Kendime güveniyorum. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur.  Hem benim hem Trabzonspor için iyi bir sezon olacağını umuyorum” dedi.

Soner Aydoğdu ise, konuşmasına transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başlarken, “Büyük bir camia ve büyük hedefleri var. Trabzonspor forması giymek Şenol hocayla çalışmak beni çok heyecanlandırıyor. Trabzonspor formasıyla sahaya çıkıp taraftarlarımızla buluşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime güveniyorum, kalıcı olmak Avrupa kupalarında oynamak istiyorum. Şampiyonluk hasretinin dindirilmesine katkım olmasını diliyorum. Büyük zaferlere imza atmak istiyorum” diye konuştu.

İmza töreni sonrasında Soner ve Yasin, antrenman sahasına giderek gazetecilere yeni formalarıyla poz verdiler.

 

 

İlgili Haberler

Kongre Cumartesi Günü…

Trabzonspor Geriledi…

Trabzon Temsilcisi

Evinde Kaybetmiyor…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com