Eğitim

Trabzon'un İlk Özel Üniversitesi Açılıyor…

Trabzon’da yazdan önce açılması planlanan, ilin ilk özel üniversitesi  Avrasya Üniversitesi’nde hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Ömer Yıldız başkanlığında toplanan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri Suat Hacısalihoğlu, İbrahim Keskin, Prof. Dr. Ahmet Karagüzel, Nihat Adıgüzel, Kenan Oltan ve Ahmet Sarı, 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alması planlanan okul binasında yapılan çalışmaları hep birlikte inceledi.
Pelitli beldesindeki okul binasında gerçekleştirilen toplantıda, başvuruları alınan öğretim üyeleri ve dekanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız,“Tamamlanan derslik ve amfileri inceledik. Ayrıca rektör ve dekan odalarımızı da hazır hale getirdik. Okul binamızın modernizasyonu bitmek üzere. Tanıtım organizasyonları için geniş çaplı girişimlerde bulunduk. Akademik personel konusunda titiz ve seçici davranıyoruz. Dekanlarımızı Şubat ayı bitmeden belirlemiş olacağız” dedi.
Başkan Yıldız, Avrasya Üniversitesi’nin resmi açılışını gerçekleştirmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu istediklerini de sözlerine ekleyerek “Açılışımızı da yaz mevsiminden önce programlıyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

YGS’de Dikkat Edilecek Konular!!!

Kırşehir Biletini Aldılar

Düzköy Temsilcisi

Okullarda yangın eğitimi

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com