Spor

Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta

Yapılan oy sayımı sonucunda Muharrem Usta 3062 oyla başkanlığa seçildi. Başkan adaylarımızdan Celil Hekimoğlu 3 bin 49, İbrahim Hacıosmanoğlu ise 1040 oy aldı.

Genel Kurul Divan Başkanı Ahmet Metin Genç’in daveti üzerine üç başkan adayı genel kurul sonrasında kürsüye çıkarak genel kurul öncesinde olduğu gibi birlik mesajı verdiler.

Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un sahiplerinin genel kurul üyeleri olduğunu belirterek, herkesin sonuca saygı duyması gerektiğini, kendisinin de duyduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, seçilen yönetimin rahat çalışması için her kesimin desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, “Haksız yere üzdüğüm Trabzonspor sevdalıları varsa sizlerin huzurunda onlardan özür diliyorum. Vefalı bir insanım. Vefasızlık görsem de böyle devam edeceğim. Şike sürecinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan adayı Celil Hekimoğlu ise takriben bir yıldan bu yana büyük emek verdiklerini ve kendisine destek verenlerin haklarını helal etmesini istedi. 7 bin üyenin katıldığı genel kurulu sadece 13 oyla kaybettiklerini belirten Hekimoğlu, bu seçimi mahkemeye taşıyarak belki kazanabileceklerini ancak bu yola başvurmayacaklarını, Trabzonspor’u mahkeme kapılarına düşürmeyeceklerini ve 50. yılda Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilediğini söyledi.

Muharrem Usta şunları söyledi:

“Değerli kardeşlerim. En yakın arkadaşlarımdan birisi Celil bey ve İbrahim Hacıosmanoğlu’dur. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Biz böyle Trabzonsporluyuz. Biz böyleyiz ve böyle olmaya devam edeceğiz. Güzel bir görüntü verdik. Geçen seçimde Celil Bey’le ben küçük farkla kaybettim. Şimdi yine çok küçük farkla kazanan oldu. Biz bir bütünüz ve Trabzonspor için hep birlikte var olacağız. Bugün dört bir yandan genel kurula gelen Trabzonsporlulara çok teşekkür ediyoruz. Avrupa’nın dört bir yanından gelen Trabzonspor sevdalılarına çok teşekkür ediyoruz. Her birinize çok teşekkür ediyoruz. 50 yılda şampiyonluk yoluna çıktığımızı buradan müjdeliyorum.”

İlgili Haberler

Kayserispor – Trabzonspor

İstanbul Temsilcisi

Antalyaspor-2 Trabzonspor-1

Düzköy Temsilcisi

Elazığ’da Ses Yok

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com