FeaturedSpor

Trabzonspor – Ümraniyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında ağırlayacağı Ümraniyespor karşısından galip ayrılarak ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek istiyor. 2018-19 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine getirmeyi hedefleyen ve 5 sezon sonra kupada çeyrek finale kadar yükselebilen bordo-mavililer, sahasında konuk edeceği Spor Toto 1’inci Lig ekibi Ümraniyespor’u mağlup ederek çeyrek final ikinci maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmeyi planlıyor.

Trabzonspor – Ümraniyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma A2’den canlı yayınlanacak.

İlk 11’de zorunlu değişiklikler…

Bordo-mavililerde bu maçta sakatlıkları bulunan Onazi, Pereira, Novak ve Uğurcan forma giyemeyecek. Ligde son oynanan MKE Ankaragücü karşılaşmasında Novak ile Uğurcan’ın da sakatlanmasının ardından teknik direktör Ünal Karaman bu maçta kadroda zorunlu değişiklikler yapacak. Karaman’ın son maçta sakatlanan Uğurcan’ın yerine Arda, Novak’ın yerine ise Ibanez’e görev vereceği öğrenildi. Karaman’ın, Toure ile Nwakaeme’yi de bu maçta dinlendirerek bu oyuncuların yerine Hosseini ile Amiri’ye forma vermesi bekleniyor. Ayrıca sakatlığının ardından topla çalışmalara başlayan Sosa’nın da yapılacak son kontrollere göre maç kadrosuna alınabileceği belirtildi.

Trabzonspor 21 günde 6 maçını oynayacak 
Trabzonspor, 18 gün içinde Spor Toto Süper Lig’de 3, Ziraat Türkiye Kupasında ise 2 maç oynadı. Söz konusu maçlarda Teknik Direktör Ünal Karaman, ilk 11’de sahaya sürdüğü 16 oyuncu kullandı. Bordo-mavililer yaşadığı kadro sıkıntısına rağmen iki kulvarda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile oynayacağı maçla birlikte 21 gün içinde 6. maçına çıkacak. Son haftalarda şansız sakatlıklar yaşan Karadeniz ekibinde Sosa, Onazi ve Pereira isimlerine Novak ve Uğurcan Çakır’ın da eklenmesiyle birlikte, bazı bölgelerde zorunlu değişim yaşanacak. Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında Galatasaray deplasmanında oynanacak olan maçın da hesaplarını yapan bordo-mavililer bu süreçte ince eleyip sık dokuyor.

Trabzonspor muhtemel 11’i…
Arda- Kamil Ahmet, Hüseyin, Hosseini, Ibanez, Yusuf, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Amiri- Rodallega

Sakat: Onazi, Pereira, Novak, Uğurcan.

Cezalı: Yok

İlgili Haberler

Antep Maçının Hakemi Çakır…

Şikeyi Kabul Ettiler

İstanbul Temsilcisi

Avrupa Aşkına

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com