İlçemiz

Saldırıyı Yapanlar Yakalandı!!!

Trabzon’un Düzköy İlçesi’ndeki Jandarma Karakolu’na yapılan hain saldırının ardından kaçmayı başaran ve güvenlik güçlerince aranan hain PKK üyelerinden biri ölü olarak biri ise yaralı olarak ele geçirildi.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesi ile Giresun’un Çamoluk ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sonucu 1 teröristin ölü, 1 teröristin ise yaralı olarak ele geçirildiği belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Trabzon’un Düzköy ilçe Jandarma Komutanlığı yakınında gerçekleşen ve 3 askerin yaralanması ile sonuçlanan bombalı saldırı sonrası bölgede başlatılan operasyonların ardından bir grup teröristin Gümüşhane’nin Şiran ilçesi ile Giresun’un Çamoluk ilçesi kırsalında görüldüğü bilgisi elde edildi.

Yapılan takip sonrasında PKK’lı oldukları belirtilen teröristlerle güvenlik güçleri arasında Şiran ilçesi İncedere köyü kırsalında çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada 1 teröristin ölü, 1 teröristin ise yaralı olarak ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili bölgede arama-tarama faaliyetlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan PKK’lı grubun Trabzon’un Düzköy ilçesindeki terör eylemini gerçekleştiren grup olduğu bildiriliyor.

İlgili Haberler

Ayşe Babuşcu vefat etti

Düzköy Temsilcisi

Zehra Kalkuz Vefat Etti…

Düzköy Temsilcisi

Yılın Doktoru Aykut’tan…

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com