Eğitimİlçemiz

Öğrencileri Tehdit Eden Zararlı Alışkanlıklar

Öğrencileri tehdit eden zararlı alışkanlıklar ile ilgili Çayırbağı Çok Programlı Lisesi’nde toplantı yapıldı.

Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Sunay Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şahin, İlçe Müftüsü Yılmaz Özbakır ve Düzköy İlçe Hastane Başhekimi Yunus Bilge Özgür öğrenci velilerine konu ile ilgili aydınlatıcı konuşmalar yaptılar.

Düzköy İlçe Hastanesi Başhekimi Özgür, bağımlılık yapan maddelerden ve kurtulma yollarından bahsederek anne-baba olarak çocukları her yönüyle izlememiz gerektiğine vurgu yaptı. Çocukların davranışlarında değişiklik sezilmesi durumunda mutlaka konunun uzmanı bir çocuk psikiyatrisine başvurulmasını gerektiğini belirtti.

İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Şahin çocukları kusursuz bir şekilde hayata hazırlama mücadelesi verdiklerini, 18 yaşına kadar iradelerini sağlıklı kullanamayan çocukların başta anne-baba olmak üzere devletimizin şefkatli, koruyucu kolları altında tehdit ve tehlikelerden uzak tutulabileceğini ifade etti.

İlçe Jandarma Komutanı Sunay Akdeniz, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ve İlçe Müftüsü Yılmaz Özbakır da velileri uyarıcı konuşmalar yaptı.

 

 

 

 

İlgili Haberler

Trafik Kazası

Düzköy Temsilcisi

Şahinkaya’da şenlik hazırlığı

Düzköy Temsilcisi

Teşekkürler Büyükşehir

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com