İlçemiz

Kuşakları Buluşturan Etkinlik…

Cevizlik İ.Ö (1) - Kopya

Düzköy Cevizlik İlkokulu sosyal etkinliklerine devam ediyor. Geçen yıl düzenlemiş olduğu kermesin ardından bu yıl 26 Mayıs 2013 Pazar günü  öğretmen-mezun buluşması etkinliği yapıldı. Etkinliğe Düzköy Belediye Başkanı Salih BAKAL, Düzköy Belediyesi eski başkanlarından Hikmet DEĞER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent ALTUNTAŞ, okulun  1967 yılındaki  ilk öğretmenleri Ülfet BAŞTAN ve Metin POLATKAN, 1967’den günümüze kadar görev yapmış öğretmenler  ve mezunlar katıldı. İstanbul ilinden öğretmen Ayhan ÖZDEMİR ve birçok ilden  mezunlar da etkinliğe katıldı.

Etkinlikte öğretmenlere, okul aile birliği başkanlarına  ve okula katkıda bulunanlara plaket, teşekkür-katılım belgesi verildi, okul adına basılan havlular hediye edildi.

Etkinlikte 1967’den günümüze kadar çekilen bir çok görüntünün bulunduğu slayt gösterisinde duygulu anlar yaşandı. Etkinliğin sonunda öğrenci velilerinin hazırladığı yöresel yemekler katılımcılara sunuldu.

Öğretmen-mezun buluşması etkinliğinin ikincisinin  30 Haziran 2013 Pazar günü İstanbul’da yapılması planlanmaktadır. Buradaki etkinlikte Cevizlik İlkokulu’nun 1967-2013 almanağı da dağıtılacaktır.

İlgili Haberler

Çalköy'de Cinayet!!!

İstanbul Temsilcisi

Vekillerden Teşekkür Ziyareti

Düzköy Temsilcisi

Emine Turali Vefat Etti…

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com