Yerel

Kanoğlu Konağı Törenle Açıldı

Akçaabat Orta mahallede restorasyonu tamamlanan Kanoğlu Konağı düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Hem otel hem de restaurant hizmeti verecek olan Kanoğlu Konağı tarihi orta mahalle evleri yanında bugün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi

İşletmenliğini Gülşen Kuruçelik, Davut Çakmak, Tayfun Balcı ve Burhanettin Kahraman’ın yaptığı Kanoğlu Konağı Otel & Restaurant’ın açılışına; Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, AK Parti ilçe başkanı Emre Akgün, AK P arti ilçe eski başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk ile çok sayıda davetli katıldı.

Horon ekibinin gösterisiyle başlayan ve Canan Kalaycı’nın sunumuyla devam eden programda açılış konuşmasını yapan işletmenlerden Gülşen Kuruçelik, “ Bugün burada sizinle buluşmak çok güzel. Orta mahalle Trabzon’umuzun tarihi açısından çok önemli bir yere sahiptir. Biz de bunu baz alarak ve bunu ön plana çıkarmak için bir takım dokunuşlar yaptık sizlere iyi bir hizmet vermek için. Bu konuda bize destek veren Akçaabat Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir mekânı Türkiye’mize katkı sağlamak amacıyla bize destek veren Sayın Şefik Türkmen’e de ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya yapmış olduğu konuşmasında, Akçaabat’ta ilk defa 4 ortağın bir iş yeri açtığını söyleyerek kendilerine ve Akçaabat’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise Orta mahallenin kültürümüzdeki önemine değinerek yeni açılan yerin hayırlı uğurlu olmasını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tayfun Balcı, Melike Turhan, Yaşar Sivrikaya, Gülşen Kuruçelik ve Ahmet Ziya Öztürk tarafından kesilen kurdeleyle Kanoğlu Konağı hizmete girdi.

Akçaabat Haber

İlgili Haberler

Trabzon’a şehit acısı düştü

Düzköy Temsilcisi

Sera Gölü’ne perde beton yakışmadı

İstanbul Temsilcisi

Çömlekçi'de Yıkımlar Başladı…

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com