İlçemiz

İlçemize Hastane Müjdesi

AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Yılmaz Ankara, Düzköy İlçe Hastanesi için Sağlık Bakanlığı’ndan gerekli onayın çıktığını, 4 yıldızlı hastanenin Nisan ayında açılacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirten Yılmaz Ankara, “Projeler hazır. Hava koşullarının iyi gitmesi halinde yakın zamanda Düzköy şantiyeye dönecek” dedi.
İlçedeki bazı yatırımlar hakkında bilgi veren Ankara, “İlçeye iki katlı bir anaokulunun yapılması için hayırsever bir işadamı tarafından arsa bağışı yapıldı. Devlet tarafından yapılacak olan okula arsayı veren vatandaşın ismini vereceğiz. İki katlı spor salonunun yapımı için Sayın Bakanımız Faruk Özak talimat verdi. Arsası hazır olan spor salonunun birinci katı çok amaçlı salon ikinci katı ise spor salonu olacak. Eski lise binasının Anadolu Lisesi’ne dönüşümü için gerekli çalışmalar yapılmış olup bakanlık onayına sunuldu. Büyük bir olasılıkla 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenci almaya başlaması planlanıyor. Şehir merkezindeki elektrik trafoları tek merkeze toplanarak elektrik hatları yeraltına alınacak” dedi.

4 YILDIZLI HASTANE NİSAN’DA AÇILACAK
Ankara, Düzköy İlçe Hastanesi için de gerekli girişimleri yaptıklarını ve bakanlıktan onay aldıklarını belirterek, “Düzköy İlçe Hastanesi’nin onayı on yataklı olarak çıkmış durumdadır. İç donanımı için gerekli ihaleler yapılmıştır. Bakanlık tarafından dört kamyon dolusu donanım malzemesi gönderildi. Hastanemiz dört yıldızlı olacak, hiçbir donanımı eksik kalmayacak. Sağlık Bakanlığı’nın yanı sıra hayırsever vatandaşlardan da donanım için demirbaş malzeme toplamaya başladık. Uzman doktor ve personel takviyesi için TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Prof. Dr. Cevdet Erdöl büyük çaba sarf ediyor. Aynı hastane bünyesinde hizmet verecek olan 112 Acil Servis ambulans ve donanımı için ayrı bir çalışma yapılıyor. Şinik Beldesi’nden Çayırbağı Beldesi’ne kadar olan bölgeye hizmet sunacak olan 112 servisi de hastane ile birlikte Mart ayında teslimatı yapılarak Nisan ayında resmi açılışı yapılacak” biçiminde konuştu.

İlgili Haberler

Müdür Veda Etti…

Düzköy Temsilcisi

Şike Anıtı Düzköy’e mi Yapılacak?

Düzköy Temsilcisi

İlçemiz turizme hazır mı?

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com