Yerel

Halit Çınarka Veda Etti…

Trabzon İl Sağlık Müdürü Halit Çınarka görevinden ayrıldı. Çınarka’nın açıklaması:

“13.07.2009 tarihinde başladığım Sağlık Müdürlüğü görevimden, 15.09.2010 tarihi itibariyle ayrılmaktayım. Bundan sonra Rize Üniversitesi Göğüs Hastalıklarında yardımcı doçent olarak mesleğime devam edeceğim.

Görev sürem boyunca, elimden geldiği, gücümün yettiği kadar mazeret üretmeden, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle çalışmaya çalıştım. Ekip arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm personelimizle el ele vererek, bu kısa sürede dahi önemli ve güzel işler yaptığımıza, başardığımıza inanmaktayım.  Bu süreçte desteğini ve emeğini esirgemeyen sizlere, tüm sağlık çalışanlarına gönülden teşekkür eder, başarılarınızın daim olmasını dilerim.

Bu göreve layık görerek hizmet etme fırsatı veren, müdürlüğüm esnasında her türlü kolaylığı gösteren Sağlık Bakanlığı’nın tüm yetkililerine, desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Valime, Vali Yardımcılarıma, TBMM Sağlık Komisyon Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e, Eski Müsteşarım Belediye Başkanımız Uzm. Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu’na,  tüm Müdür ve Daire Amirlerine,  görevim süresince işbirliği içinde çalıştığımız değerli basın mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.

Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olan vatana millete hizmettir. Bu hizmet yarışında bayrağı devir alacak yeni Sağlık Müdürü meslektaşıma da görevinde üstün hizmet ve başarılar dilerim”

İlgili Haberler

MHP’de Demeli Dönemi…

Düzköy Temsilcisi

Başbakan Trabzon’da

Düzköy Temsilcisi

18 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi!!!

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com