İlçemiz

Haçkalı Hoca’yı Anma Töreni…

 

hackali_hoca_anma_toreni

Trabzon Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği “”Haçkalı Hoca’yı Anma Merasimi”” 30 Haziran 2013 Pazar günü Düzköy (Haçka) Yaylası’nda gerçekleştirilecek.

Bu yıl 18.’si düzenlenecek anma merasiminde tasavvuf ve mehteran konseri verilecek. Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği anma programında pilav ve ayran ikramı da yapılacak. Merasime katılmak isteyenler için araçlar Pazar günü sabah 08.00’da Trabzon sahil otobüs peronundan hareket edecek. Programa katılmak isteyen vatandaşlar 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren Trabzon Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Bordo-Mavi Masa’ya başvurarak kayıtlarını yaptırabilecek.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Haçkalı Hoca Baba’yı anma programına tüm vatandaşları davet ederek, “Bu anlamlı günde Haçkalı Hoca’yı hep birlikte anacağız. Milli ve manevi değerlerimize layık bir anma töreni düzenleyeceğiz. Önemli manevi şahsiyetlerimizden biri olan Haçkalı Hoca’yı anma merasimine bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

 

 

İlgili Haberler

Kar Geri Geldi

Akkaya Vefat Etti…

Düzköy Temsilcisi

Kuru, kaymakam tarafından ödüllerildi

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com