İlçemiz

Hacısalihoğlu Tartışması!!!

DSP Trabzon İl Başkanı Mehmet Özkan, DSP Düzköy İlçe Başkanı Hasan Hacısalihoğlu’nun CHP’ye katılmadığını söyledi. CHP İl Başkan Vekili Yavuz Karan ise Hacısalihoğlu’nun geçtiğimiz günlerde düzenlenen katılım töreninde CHP’ye üye olarak kaydedildiğini ifade etti.

DSP Trabzon İl Başkanı Mehmet Özkan dün yaptığı açıklamada CHP İl Başkanlığı’nın organize ettiği katılım töreninde CHP’ye katılan DSP Düzköy İlçe Başkanı Hasan Hacısalihoğlu’nun istifa etmediğini ve partideki görevine devam ettiğini söyledi. Özkan, “DSP İlçe Başkanının istifası ve CHP’ye katılması bir söylentiden ibarettir” dedi.
Öte yandan konuyla ilgili bir açıklamada bulunan CHP İl Başkan Vekili Yavuz Karan Hacısalihoğlu’nun geçtiğimiz günlerde düzenlenen partiye katılım törenine geldiğini ifade ederek, “Kendisi CHP’ye üye oldu. İstifasını DSP’ye henüz vermemiş olabilir ama CHP’ye üye oldu. Ayrıca biz zorla kimseyi partiye getirip üye yapmış değiliz. Ülkenin kurtuluşunu ve geleceğini CHP iktidarında gören herkese kapımız açık. Bu çerçevede çok sayıda üye kaydı yaptık” dedi.

Günebakış

İlgili Haberler

Düzköy’de Sahra Hastanesi Kuruldu…

Düzköy Temsilcisi

Düzköy'deki Seçim Sonuçları

İstanbul Temsilcisi

Osman Bekar Vefat Etti…

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com