Gündem

GÜLÜMSETEN TURNE TRABZON’A GELİYOR!

MS (Multipl Skleroz) hastalığına dikkat çekmek ve MS’li bireylere yol arkadaşlığı yapmak üzere Novartis’in, Türkiye MS Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiği “GülüMSeten Turne” projesi, ikinci durağı olan Trabzon’a geliyor.
MS (Multipl Skleroz) hastalığı konusunda önemli çalışmalar yürüten Novartis, Yol ArkadaşıMSın ardından Türkiye MS Derneği iş birliği ile yeni bir projeye imza attı. “GülüMSeten Turne” adlı proje ile Türkiye’nin 12 farklı şehrinde MS’li bireylere yol arkadaşlığı yapmak ve onlara en doğru bilgiyi ulaştırmak amaçlanıyor.

Proje kapsamında ünlü sanatçılar Dolunay Soysert, Özgür Ozan ve Ferdi Akarnur eşliğinde yapılan skeçlerle, hastalık konusunda önemli bilgiler eğlenceli bir yöntemle aktarılacak. Psikolog Serap Duygulu, Sosyal Güvenlik Uzmanı Prof. Dr. Cem Kılıç, Fizyoterapist Dr. Anıl Tekeoğlu ve Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli ise kendi uzmanlık alanlarından deneyimlerini paylaşarak, merak edilen soruları yanıtlayacak.

MS’li bireylerin yaşadıklarını içten bir bakış açısıyla canlandıran proje ile beslenmeden egzersize, iş hayatından aileye, psikolojiden sosyal haklara kadar yaşamın çok çeşitli alanlarında MS’li bir bireyin karşılaşabileceği pek çok sorun konusunda uzman görüş ve önerileri aktarılacak. MS ile ilgili merak edilen tüm sorular yanıtlanacak.
GülüMSeten Turne, Klinik Multiple Skleroz Derneği ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Cavit Boz’un ev sahipliğinde, 12 Nisan 2014, Cumartesi günü saat 15.00’te Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz, halkın katılımına açık olarak gerçekleştirilecek. Turne, bundan sonraki yolculuğuna Bursa, Ankara, İzmir, Kocaeli, İstanbul, Malatya, Elazığ, Hatay, Edirne ve Konya ile devam edecek.

Program:

Tarih: 12 Nisan 2014, Cumartesi

Basın Toplantısı

Saat: 13.30

GülüMSeten Turne- Tiyatro Oyunu

Saat: 15.00

Yer: Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Merkez Yerleşkesi, Trabzon

Not: Toplantı alanına ulaşım için saat 13:00’te Grand Zorlu Otel’in önünden servis kaldırılacaktır.

LCV: İpek Duman / MESE İletişim Danışmanlığı

0212 245 33 23 / 0533 921 10 85

Mert Aybars / MESE İletişim Danışmanlığı

0212 245 33 23 / 0536 236 72 92

İlgili Haberler

Yeni Yılda E-reçete…

İstanbul Temsilcisi

Trabzon Medya Platformu Hemşerilerini Bekliyor.

İstanbul Temsilcisi

Saatler Ne Zaman İleri Alınacak?

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com