Yerel

Bu Salıncak Sallanmay

Yıldızlı Sera Gölü Sosyal Tesislerinde salıncakların ve dekoratif amaçlı raylar üzerine oturtulmuş kütüklerin lehimlenerek yerlerine sabitlenmiş olması şaşkınlık yaratırken ziyaretçilerin ‘Karadeniz fıkrası’ yorumlarına sebep oluyor.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinin gözde turizm alanlarından Yıldızlı mahallesinde bulunan Yıldızlı Sera Gölü Sosyal Tesisleri ziyaretçi akınına uğruyor. Fakat gelen ziyaretçiler gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşıyor. Tesislerde ilk etapta sallanır vaziyette olan salıncaklar ve raylar üzerinde bulunan dekoratif kütükler bir süre sonra lehimlenerek sabit hale getirilmiş. Salıncakların lehimlendiğini görmeyen vatandaşlar sallanmak için oturdukları salıncaklar sallanmayınca hayal kırıklığı yaşıyor. Bu durum ‘fıkra tadında, sallanmayan salıncak yapmışlar’ yorumlarını da beraberinde getiriyor.

KAZAYA SEBEBİYET VERMEMEK İÇİN

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Büyükşehir Belediye Yetkilileri ise, “Biz bu alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığından yıllık 100 bin TL kira ile devraldık. Bu yapılar Bakanlık uhdesinde bir firma tarafından yapılmıştır. Biz sadece bu alanın çevre düzenlemesini yaptık, mevcut yapıların daha işlevsel halde kullanılması için. Fakat çevreden gelen şikayet salıncakların çok fazla ses çıkardığı aynı zamanda kullanım amacı dışında hoyratça kullanıldığı yönündeydi. Bu durumu dikkate alarak hem daha kullanışlı olması nedeniyle hem de bir kazaya sebebiyet vermemek adına bu tedbirler alınmıştır” dedi.
Kaynak: KaradenizinSesi.Com.Tr

İlgili Haberler

8 ilçenin imar planı onaylandı

İstanbul Temsilcisi

Hastanenin Taşınmasına Tepki!!!

Düzköy Temsilcisi

İddia’dan Kazandığı Parayı Vatandaşa Dağıttı

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com