Eğitimİlçemiz

Birinci Çayırbağı Oldu…

 

Düzköy Kaymakamlığı Proje Ekibi tarafından koordine  edilen  ve “Bilgimizi Ölçelim Projesi” kapsamında İlçemiz genelindeki ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

Serhat Ofluoğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışma, öğrencilerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Yarışmada 20 sorudan 17’sine doğru yanıt veren Çayırbağı Merkez  Ortaokulu birinci , 13’üne doğru yanıt veren Alazlı Ortaokulu ikinci , 12’sine doğru yanıt veren Gökçeler Ortaokulu ve Yusuflu Ortaokulu arasında yapılan üçüncülük elemesinde, Yusuflu Ortaokulu üçüncülüğü elde etti. Yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya ve okullarına plaket , yarışmaya katılan tüm öğrencilere de katılım belgesi verildi.

Yapılan bilgi yarışmasının teknolojik imkanlardan maksimum düzeyde faydalanarak yapılması , yarışma platformunun  televizyonlardaki yarışma platformlarını aratmaması, yarışmanın akıcılığı ve sunular, beğeni topladı.

Yarışmada sorulan  kültür dersleri sorularının SBS sınavına yönelik olması, genel kültür sorularının da milli ve manevi değerlerimize vurgu  yapması dikkat çekiciydi.

Öğrenciler sosyal bir ortamda eğlenerek ve yarışarak öğrenmenin bir yolunu daha görmüş oldular.

Yarışmanın 1. bölümü ve sonunda Nazım Kayhan Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinin bağlama ve gitarı  eşliğinde öğrencilerin söyledikleri türküler yarışmaya renk katarak izleyicilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlandı.

Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu yarışmaya katılan bütün öğrencileri ve yarışmada emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek, Ülkemizin geleceği için eğitim seferberliği başlattıklarını söyledi.

 

İlgili Haberler

Bakal İddialı

Düzköy Temsilcisi

Katibe Turali Vefat Etti

Düzköy Temsilcisi

Mezuniyet Coşkusu…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com