Spor

Bir Maçtan Daha Fazlası

Trabzonspor – Fenerbahçe maçı sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.
Maç ile ilgili kararı Futbol Federasyonu verecek. Muhtemelen maç 3-0 Fenerbahçe lehine tescil edilecek. Takımımıza da 4-5 maç saha kapatma cezası verilecek.

Bu maçın bu hale geleceği belli gibiydi fakat ortamı germek adına yapılan açıklamalar ve hareketler gerginliğin daha da artmasına neden oldu. Maç öncesinde Fenerbahçe’nin Emre Güral’a geçmiş olsun açıklaması ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe’yi Trabzon’da ağırlayalım açıklamaları ortamı yumuşatmaya yetmedi.

Bu açıklamalar üzerine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz tarafından balkon ve çatılara keskin nişancı ve polis yerleştirileceğini açıklaması ortamın gerilmesine neden oldu.

Maç öncesi gayet sakin bir ortam vardı. Futbolcular ısınmak için sahaya çıktığında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in taraftarlara yönelik hareketleri tepkiyle karşılandı. Hakemin düdüğüyle başlayan oyunda münferit olaylar dışında büyütülecek bir durum yoktu. Ancak Fenerbahçe’nin golü sonrası kaleci Volkan Demirel’in abartılı hareketleri, taraftarların aşırı tepkisine maruz kaldı. Bu dakikadan sonra olaylar kontrolden çıkmaya başladı.

Neticede maç öncesi provoke eden açıklamalar ve maç esnasında Volkan Demirel’in provoke eden hareketleri maçın tatil edilmesine neden oldu.

Bu maç için söylenecek çok söz, yazılacak çok şey var. Fakat gelinen noktada haklı olduğumuz bir durumda haksız duruma düşürüldük. Medya ise zaten bildiğimiz gibi.

 

 

İlgili Haberler

Trabzonspor ADO Den Haag ile hazırlık maçı yapacak

1461 Tek Tek

Düzköy Temsilcisi

Trabzonspor Geriledi…

Trabzon Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com