İlçemiz

Bayraktar’dan Düzköy’e 350 Bin TL…

İlçemizde geçmiş yıllarda meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle oluşan tehditler nedeniyle, alınması gereken önlemler için kullanılmak üzere 350 Bin TL ödenek gönderildi.

Sözkonusu ödenek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın aracı olduğu ve konuyla bizzat ilgilendiği belirtildi.

Ödenek konusunda vermiş olduğu destekten ötürü Bayraktar’a teşekkür eden Ak Parti Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca; “”Meydana gelen heyelan hem vatandaşın mağduriyetine hem de İlçe Jandarma Komutanlığı binasının tehdit altında olmasına yol açmıştı. İki yıldan beri yaptığımız bütün girişimlerden hiçbir sonuç alamadık. Ancak sayın Bakanımızın geçtiğimiz hafta İlçemizi ziyaretinde kendisine konuyu aktardık ve 350 bin TL’lik bir ödeneğin gerekli olduğunu bildirdik. Kendisi konuyla ilgileneceğini ve en kısa zamanda ödeneğin aktarılacağını bize ifade ettikten sonra gerekli yerlerden bizi aradılar ve ödeneğin gönderileceği müjdesini verdiler. Bu konuda sayın Bakanımızın duyarlılığı bizleri son derece memnun etmiştir. Bizi ziyaretinde sorunu çözmesi kendisinin konulara ne kadar vakıf olduğunun da göstergesi. İlçe halkımız adına kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”” dedi.

İlgili Haberler

Emine Tirgil Vefat Etti

Düzköy Temsilcisi

Elektrik Kesintisi Yapılacak

Muhtarın Acı Günü

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com