Gündem

AnadoluJet’den Üç Boyutlu Türkiye Turu

Her köşesinde sayısız güzellikleri barındıran ülkemiz, özellikle Anadolu tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleriyle insanı kendine hayran bırakıyor.  Türkiye’nin önde gelen havayolu firmalarından AnadoluJet, bu güzellikleri henüz keşfedemeyenler için benzersiz bir deneyim sunuyor. AnadoluJet, Flyride adlı Simülasyon uçağıyla herkese görsel bir Türkiye turu yaşatmayı amaçlıyor.

Aralık ayı boyunca Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’nde bulabileceğiniz Flyride ile görsel bir Türkiye turunu ve uçuş deneyimini bir arada yaşamanız mümkün.

AnadoluJet tarafından özel olarak tasarlanan uçak şeklinde 26 yolcu kapasiteli similasyon aracıyla, Türkiye’nin birbirinden güzel tarihi ve turistik yerlerini görme imkanı bulacaksınız. 14 dakika sürecek yolculukta İstanbul Eminönü, Sultanahmet ve çevresi, Bursa Ulu Camii, Adıyaman Nemrut Dağı, İzmir Efes Antik Kenti, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun etkileyici noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleriyle seyretme keyfini yaşayabilirsiniz.

Katılımcılar bu etkinlik boyunca bulundukları coğrafyanın şehirleri ve tarihi yerleri hakkında bilgi edinirken, hafızalarında yer edinecek görkemli gösterilere şahit olacaklar. Ayrıca simülasyon aracıyla yapılan gezi boyunca özel tekniklerle yapılmış üç boyutlu yağmur, rüzgar görüntülerini çeşitli efektler eşliğinde izleyebilecekler.

AnadoluJet, konforlu uçakları, uygun fiyatlı biletleri ve çeşitli kampanyalarıyla olduğu kadar bu tür aktivitelerle yolcularının ilgisini çekmeyi başarıyor. Bursa’da yaşıyorsanız veya Aralık ayı boyunca Bursa’ya gitmeyi düşünüyorsanız, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’nde bulunan Flyride’a binip unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. AnadoluJet’in en ucuz uçak bileti seçenekleri için Ucakbileti.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Asgari Ücrete Devlet Katkısı

Düzköy Temsilcisi

Tirebolu-Torul yolu projesinin ihalesi gerçekleşti

İstanbul Temsilcisi

18 Mart Çanakkale Zaferi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com