İlçemiz

Alibeyoğlu’nun Taşocağı Köyü Ziyareti…

 

Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu ve beraberinde bulunan daire amirleri Taşocağı Köyü’ndeki Kuran kurslarını gezdi.

Kuran kurslarında bayanlara hitap eden Kaymakamımız; Başı boş bırakılan, anne ve baba sevgisinden mahrum yetişen evladın birer serseri mayın gibi dolaştığını, ne zaman nerede patlayacağının belli olmadığını, anne ve babaların çocukları üzerinde özenle durmaları gerektiğini söyledi.

Misafirlere yapılan ikramdan sonra Şeker Hoca Kuran Kursu’nda açılan hayır çarşısı hep beraber gezildi. İlçemiz Müftüsü Sayın Ramazan Topcan, Kuran kursları ve faaliyetleri hakkında misafirleri bilgilendirdi. Alibeyoğlu; tertip, düzen ve eğitim kalitesinden dolayı Kuran kursu yöneticileri Meryem Akpınar ve Asuman Kurt’a teşekkür ederek, hizmetlerinde başarılar diledi.

 

Kaymakamımız kurs ziyareti sonrasında kurum amirleri ile birlikte Taşocağı Köyü’nde bulunan aileleri ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

 

 

Vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ümit Akpınar’a talimatlarda bulundu, önceden hazırlanan kumanya paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

 

Hasta olan vatandaşlarımızın tedavisi için İlçe Hastanesi Başhekimimiz Yunus Bilge Özgür ile görüş alışverişinde bulundu. Hasta olan vatandaşlarımızın imkansızlıklar yüzünden hastane gidememesi konusunda İlçe Müftümüz Ramazan Topcan, ulaşım imkanlarının müftülük tarafından sağlanacağı konusunda söz verdi.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

İlçemizdeki Kanser Taraması Sona Erdi…

Düzköy Temsilcisi

İnşaattan Düşen İşçi Yaralandı…

Düzköy Temsilcisi

Topcan Veda Etti…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com