Yerel

Akçaabat 22. Müzik ve Halk Oyunları Festivali

13-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 22. Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nde yöresel sanatçılardan Ragıp Altuntaş , Coşkun Arslan, İsmail Cumur,ve Mehmet Yılmaz’ın yanısıra ilçemiz değerli sanatçılardan Ahmet Akyüz de sahne aldı.

Festival yerli ve yabancı halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve yayla göçünün canlandırıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

Coşkuyla kutlanan festivalde Ahmet Akyüz sevenlerine unutulmayacak bir kemençe ziyafeti verdi.Kemençesiyle sevenlerini coşturan Ahmet Akyüz’e sahnede Yeşim Civelek horonuyla eşlik etti.

[dailymotion width=”600″ height=”450″]http://www.dailymotion.com/video/xs7yhu_ahmet-akyuz-akcaabat-22-muzik-ve-halk-oyunlary-festivali_news[/dailymotion]

İlgili gönderiler

Toros’tan Tank Yapan Trabzonlu Usta

İstanbul Temsilcisi

FETÖ Abisi Trabzon’da hücre evinde paralarla yakalandı

Trabzon’a tasarrufun sırları anlatılacak

Şenol Akpınar

Yorum Bırakın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com