İlçemiz

Ak Parti’de Gövde Gösterisi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İlçemizde Ak Parti aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verip adeta gövde gösterisi yaptı.

Partinin ilçe binasında yapılan toplantıda konuşan Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal; “”5 yıldır yaptığımız hizmetleri halkımız görüyor, yapmış olduğumuz hizmetlerin daha da fazlasını yapabilmemiz için halkımızdan yeniden yetki istiyoruz. Aday kim olursa olsun teşkilat olarak hep beraber onu kazandırmak ve Düzköy’ümüze hizmet edebilmek için çalışacağız”” dedi.Ayrıca Bakal, Başbakanımızın Başdanışmanı İlçemiz halkından Yalçın Akdoğan’a, hemşerimiz Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’ya, Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a,  İl Başkanımız Adnan Günnar ve ekibine, Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetimine, Eski İlçe Başkanı Yılmaz Ankara’ya, İl Genel Meclisi Üyesi Kamuran Akpınar’a, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Köroğlu’na, belde belediye başkanlarına, köy ve mahalle muhtarlarına kendilerine her konuda yardımcı oldukları için teşekkür etti.

Salih Bakal, Yılmaz Ankara’ya 9 yıllık ilçe başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler için ayrıca teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti.

Yılmaz Ankara yaptığı açıklamada; “”Bazı muhaliflerin aramıza nifak sokmaya çalıştığını bu nedenle belediye başkanımız ve bazı parti mensubu arkadaşlarımızla aramız açıkmış gibi lanse ettiğini belirterek bunun tamamen uydurma olduğunu söyledi. Belediye Başkanımız Salih Bakal’la ne kadar uyumlu çalıştığımızı herkes biliyor. Düzköy tarihinde en fazla hizmeti Ak Parti döneminde almıştır, almaya da devam edecektir. Bu hizmetlerin tamamını Belediyemiz, İlçe Teşkilatımız, İl Genel Meclisi Üyemiz, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediyemiz, İstanbul İl Başkanımız, Milletvekilimiz Yalçın Akdoğan ve adını sayamadığım diğer dava arkadaşlarımla beraber yaptık. Hepsine teşekkürü borç biliyor rahmetli vekilimiz Mustafa Cumuru da rahmetle anıyoruz”” dedi.

Ak Parti Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca ise “”Düzköyümüzün özlediği, istediği tablo budur, aday adaylarımızın çokluğu ne kadar demokratik ne kadar şeffaf olduğumuzu gösterir. Hangi arkadaşımız aday olursa olsun parti olarak arkasında kenetlenerek 2014 nisan sabahı zaferle, daha fazla hizmet aşkıyla uyanmanın hesaplarını yapıyoruz”” dedi. Sonuç olarak bu yola kazanmak için çıktıklarını belirten Atmaca, bu güne kadar Düzköyümüze hizmet etmiş olan eski belediye başkanlarına teşekkür edip bundan sonra da hizmetlerin devamı ve sürekliliği için Düzköy Belediyesi’nin yeniden Ak Parti çatısı altında toplanması gerektiğini söyledi.

 

İlgili Haberler

Hemşehrimiz Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Oldu

Düzköy Temsilcisi

Kaymakamımız Engelli Vatandaşlarımızın Yanında…

Düzköy Temsilcisi

SYDV Başkanlığı Çiftçimizin Yanında…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com