Featuredİlçemiz

61’e Çok Az Kaldı

61 İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Mustafa Akdeniz: “Bizim dışımızda gelişen SÜRPRİZ bir kutlama oldu. övünmek gibi olmasın ama TRABZONLUYUZ ve plaka numaramız 61.  Önceden haberimiz olsaydı gelecek seneye tehir ederdik. Sağolsun evlatlarımız bizi düşünerek böyle bir güzellik düşünmüşler. Ama şimdi ben de İLLE 61’DE DE İSTERİM!..“ dedi.

HEY GİDİ GÜNLER HEYY

1970 yılında tek başına Almanya’nın Neuss şehirine gelen Mustafa Akdeniz 60. Evlilik yıl dönümüyle ilgili olarak duygu ve düşüncelerini şöyle anlattı:

“Her Karadenizli doğuştan gurbetçidir. 1959 yılında evlendikten sonra daha rahat bir yaşam düşüncesiyle 1970 yılında ver elini Almanya diyerek buralara geldik. İlerleyen süreçte burada yalnız yapamayacağımı anladım. Eşimi ve çocuklarımı da Almanya’ya getirdim. Giderek ailemiz genişleyip büyümeye başladı. Bugün 60. Evlilik yıl dönümümüzü kutlarken şöyle bir maziyi düşündüm. Tam 23 kişilik kocaman bir aile olmuşuz.Önce eşime sonra da torun, toprak ve evlatlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ASIL HEDEF 75

Werdohl’daki Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneğinde yapılan KUTLAMA’da Akdeniz Ailesinin hesabı-kitabı yapıldı. 1970’te Almanya’ya tek başına gelen Mustafa Akdeniz eşi Fatime ile 23 kişilik bir sayıya ulaştı. Fatima ve Mustafa çifti asıl hedeflerinin 75’e ulaşmak olduğunun altını özellikle çizdiler.

SAYGI OLMAZSA OLMAZ

Werdohl Giresun Kültür ve Dayanışma Derneğinde yapılan 60. Evlilik yıl dönümü kutlamasında tıpkı yeni evlenen çiftler gibi Fatime ve Mustafa Akdeniz için gelin-damat masası dekorasyonu yapıldı. Mutlu çiftler sağlıklı bir evliliğin şifresini ise şöyle anlattılar: “Biz öncelikle birbirimize karşı saygımızı kaybetmedik. Zaten saygının olduğu yerde sevgi de otomatikman oluyor. Birbirimizi hala ilk günkü gibi de seviyoruz. Gözümüzü 61’e çevirdik ama asıl hedef 75” dediler.

İlgili Haberler

Belediye’den Asfalt Hamlesi

Trabzon Temsilcisi

Demirci Hayatını Kaybetti

Düzköy Temsilcisi

Kuru Türkiye Şampiyonu

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com