İlçemizYerel

Trabzon Mütevelli Heyetine 2 muhtar seçildi

Trabzon Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı müteveli heyetine 692 muhtarı temsilen Araklı Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İlyas Artan ve Düzköy Çayırbağı Mahallesi Muhtarı Azmi Köroğlu seçildi.

Trabzon’da 2017 yılı içerinde Mütevelli heyetinde mahalle muhtarlarını temsilen Trabzon Muhtarlar federasyonuna bağlı ilçe muhtar derneklerinin üyeleri arasında seçilen muhtarlar 2 yıl görev yapacak.

Trabzon mütevelli heyetinde görev alan muhtarlardan İlyas Artan ve Azmi Köroğlu yaptıkları ortak açıklamada. “Bizim amacımız Sosyal dayanışma vakfının önemine binaen mahallelerde ihtiyaçlı ailerin tespitinden alında sosyal yardım ve dayanışmayı artıracak her türlü çalışmada yer almak . Bu maksatla Trabzonda mevcut 692 muhtarın arasında bu görevi bize layık gören meslektaşlarımız ve federasyon başkanımız Bekir Aktürk ve yönetim kuruluna, ilçe dernek başkanlarımıza ve idari görevi olan amirlerimize teşekkür ederiz” dediler.

İlgili Haberler

Sebatspor yaz okulu başlıyor

İstanbul Temsilcisi

Minikler Judo öğreniyor

Düzköy’de bir eve silah baskını!

İstanbul Temsilcisi

1 yorum

Kemal bel 29 Aralık 2016 at 23:44

Acaba secimi hangi kriterlere gore yaptilar.yönetici makam sahibi olan kişinin en büyük özelliği kendisini insanların hizmetkarı olarak gormesidir.kisacasi yonetici seçmesini beceremiyoruz. Mesela 2 aday muhtarlikta yarışıyor ikiside bos adam mecbur birisini seçiyoruz.nedense işi yapmaya ehil olan çoğu kisiler aday olmuyorrrrr..

Cevapla

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com