Gündem

Online Pet Shop Alışverişiniz Petzimo Mobil Uygulamaları ile Daha Kolay

Online pet shop mağazası Petzimo’nun Android ve iOS mobil uygulamaları sayesinde de alışverişler çok kolay yapılabiliyor. Petzimo mobil uygulamalarında, Petzimo.com’da olduğu gibi geniş bir kategorilendirme ve ürün çeşitliliği bulunuyor. Sitedeki tüm ürünleri görüntüleme seçeneği bulunan Android ve iOS mobil uygulamalarda; mama ve tasmalar, aksesuarlar, temizlik ve bakım ürünleri kısa sürede sipariş verilebiliyor, adrese teslim ediliyor.

Online pet shop mağazası Petzimo.com’da yer alan tüm ürünlere Petzimo’nun Android ve iOS mobil uygulamalarıyla da hızlı bir şekilde erişmek mümkün. Android yazılımı kullanan tablet ya da telefonunuz için https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmoblabs.tappz.petzimo linkine tıklayarak Petzimo Android mobil uygulamasını indirebilir, ihtiyacınız olan pet shop ürünlerini hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Android cihazınıza indireceğiniz uygulamayla yapacağınız alışverişlerde, mobil uygulamalara özel kampanyalardan da yararlanabilirsiniz.

Eğer kullandığınız cihaz iOS yazılımına sahipse https://itunes.apple.com/tr/app/petzimo/id1102417919 linkine tıklayarak cep telefonu ya da tabletinize Petzimo iOS mobil uygulaması indirilebilir, istediğiniz an ihtiyacınız olan pet shop ürünlerini alabilirsiniz. iOS cihazlarla uyumlu uygulamayla da mobil kullanımlara özel kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Her iki mobil uygulama üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile girişi yaptıktan sonra “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayarak ürünleri alışveriş sepetinize atabilirsiniz. “Sepetim” sayfasındaki “Satın Al” seçeneğine tıklayarak önce adres ekleme, ardından ödeme seçeneğini işaretleyerek siparişinizi verebilirsiniz.

Petzimo mobil uygulamalarında, Petzimo.com web sitesindeki alışverişlerde de olduğu gibi online kredi kartı, havale ve kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden biri tercih edilebiliyor.

İlgili Haberler

2019 yılı hac kura sonuçları açıklandı

İstanbul Temsilcisi

Türüt’ten Hakan Şükür ve Enes Kanter’e veryansın!

İstanbul Temsilcisi

Silahlı kazada 1 asker şehit oldu

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com