Yerel

Dev yatırım Trabzon Botanik Park hızla ilerliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’te incelemelerde bulundu. Beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, ilgili daire başkanları ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

DEV BİR ESER KAZANDIRIYORUZ

Temaslarının sonunda yaptığı değerlendirmede Trabzon Botanik’in, Trabzon’un tanınırlığını dünyada kat ve kat arttıracak olan 8 milyon TL maliyetli dev bir proje olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, çalışmaların planlanan şekliyle devam ettiğini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bölgemizde ilk ve tek olan, tamamlandığında insanlarımızın akın edeceği dev bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

trabzon-botanik-park1

TRABZON BOTANİK’TE NELER VAR?

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olan Trabzon Botanik’in içerisinde suni gölet, çocuk eğitim alanları, çim amfi, farklı ağaç gruplarına ait bahçeler, seyir alanları, doğal şelaleler, sanatsal etkinlik alanları, tematik bahçeler ve su bahçesi gibi alanlar yer alıyor. Proje kapsamında 103 Ortahisar ilçesinin Çamoba Mahallesi’ndeki 103 dönümlük arazi Botanik Park’a dönüştürülüyor.

İlgili Haberler

Direksiyon Başında Kalp Krizi…

Gülümseten Turne Büyük İlgi Gördü.

İstanbul Temsilcisi

Su depolarına otomatik klorlama cihazları monte ediliyor

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com