Gündem

Camii çıkışı terör

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyindeki Finsbury Park Camisi yakınında bir şoför, aracını kaldırımdaki yayaların üzerine sürdü. Olayda 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Londra’nın kuzeyindeki Finsbury Park Camisi yakınlarında teravih namazı sonrası Müslümanları hedef alan araçlı saldırının terörle mücadele birimi tarafından inceleneceği duyuruldu. Saldırıda en az bir kişinin öldüğü duyuruldu. Londra polisinden yapılan açıklamada, Finsbury Park semtinde bir minibüs sürücüsünün aracıyla kaldırımdaki yayalara çarptığı eylemde, bir erkeğin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Olayda yaralanan 8 kişinin bölgedeki 3 ayrı hastaneye kaldırıldığını belirten polis, hafif yaralı 2 kişinin tedavisinin ise olay yerinde tamamlandığını aktardı. Yetkililer, yaralıların durumunun bıçaklı saldırı kaynaklı olmadığını bildirdi.

Londra polisi, 48 yaşındaki sürücünün ise, önlem amacıyla hastaneye götürüldüğünü ve taburcu edilmesini takiben sorgusuna başlanacağını duyurdu. Yetkililer ayrıca olayın terörle mücadele birimi tarafından incelendiğini ve şüphelinin akli sağlık durumunun da teste tabi tutulacağını aktardı.

İlgili Haberler

Motosiklet Sevenlere Güzel Haber

Düzköy Temsilcisi

O vekil de tutuklandı

Düzköy Temsilcisi

Başbakan müjdeyi verdi! 1-2 hafta içinde başlıyor

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com