İlçemiz

Büyükşehirden eğitim kurumlarına ve spor tesislerine katkı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eğitim kurumlarına ve spor tesislerine katkı vermeye devam ediyor. İl genelinde gelen talepler doğrultusunda eğitim kurumlarının çevrelerini düzenleyen ve fiziki şartlarını iyileştiren Büyükşehir Belediyesi son olarak Düzköy İlçesi Hafız Mehmet Ofluoğlu İlkokulu ve ortaokulunun bahçesi ile Düzköy Kapalı Spor Salonu’nun çevresini asfaltlayarak hizmete sundu.
Okullarının bahçesinin asfaltlanmasından ve çevre düzenlemesinin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hafız Mehmet Ofluoğlu Ortaokul Müdürü Kerim Karvaz, “Öğrencilerimizin her anlamda eğitim ve öğretim gördüğü alanların güzel ve donanımlı olmasını önemsiyoruz. Çocuklarımızın oyun alanlarının değiştiği, kullandıkları alanların her anlamda çocuklarımızı tatmin edici, motive edici şekilde de olması çok önemli. Bu güzelliği bize yaşatan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’ya, İlçe Kaymakamımız Hüseyin Baş'a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ‘en iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır’ anlayışı ile eğitim kurumlarına ve öğrencilere katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Okulların fiziki durumlarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu bundan sonra da gelen talepler doğrultusunda ellerindeki imkânlar ölçüsünde desteklerinin sürdürme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. 

 

İlgili Haberler

Uğur Süpermarket Açıldı…

Düzköy Temsilcisi

Artık Kuru Güllerim…

Düzköy Temsilcisi

Çayırbağı Festivale Hazırlanıyor…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com